حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 10 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17840 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۲۶ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
شناسه : 39449

وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک در جلسه مورخ 22 /6 /1388 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، آموزش و پرورش و کشور و به استناد تبصره (3) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده – مصوب 1387- و با رعایت تصویب نامه شماره 164082 /ت 373 هـ مورخ 10 […]

پ
پ

وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک در جلسه مورخ 22 /6 /1388 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، آموزش و پرورش و کشور و به استناد تبصره (3) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده – مصوب 1387- و با رعایت تصویب نامه شماره 164082 /ت 373 هـ مورخ 10 /10 /1386 آیین‌نامه اجرایی تبصره یاد شده را به شرح زیر تصویب نمودند:

آیین‌نامه اجرایی تبصره (3) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده
مصوب 1388,06,22

ماده 1– معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور مکلف است در لوایح بودجه سالانه معادل مبلغ اعلامی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی را در ردیف متمرکز تحت عنوان «اعتبارات موضوع تبصره (3) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده» ذیل ردیف‌های اعتباری وزارت آموزش و پرورش پیش بینی و منظور نماید.

ماده 2– اعتبار موضوع ماده (1) این آیین‌نامه پس از مبادله موافقتنامه بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور بر اساس ضرائب محرومیت مناطق کمتر توسعه یافته و شاخص‌های مبتنی‌بر عوامل مؤثر بر کمیت و کیفیت فعالیت‌های آموزشی که با تأیید وزیر آموزش و پرورش تعیین می شود، بین مناطق کمتر توسعه یافته استانها توزیع و هزینه می‌گردد.

ماده 3– وزارت آموزش و پرورش موظف است اعتبارات موضوع این آیین‌نامه را به منظور تأسیس و توسعه واحدهای آموزشی صرفاً در مناطق کمتر توسعه یافته هزینه نماید.

تبصره – واحدهای آموزشی موضوع این آیین‌نامه شامل هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای، کشاورزی، مدارس عادی، شبانه روزی، عشایری، استثنایی، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی، شاهد و ایثارگران می باشد.

ماده 4– به منظور تخصیص اعتبارات پیش بینی شده موضوع این آیین‌نامه، وزارت آموزش و پرورش موظف است گزارش تفصیلی سالانه در خصوص هزینه‌های انجام شده سال قبل به انضمام اسناد و مدارک مثبته را ظرف چهار ماه پس از پایان هر سال مالی به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و وزارت امور اقتصادی و دارایی (معاونت هزینه و خزانه داری کل کشور) ارائه نماید.

این تصویب‌نامه در تاریخ 26 /8 /1388 به تأیید مقام محترم ریاست جمهوری رسیده است.

معاون اول رییس جمهور- محمدرضا رحیمی

منبع سایت صلح

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.