حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 18 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17840 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۶
شناسه : 33853

اقسام آن عبارتند از:1) وصیت خود نوشته 2) وصیت سری 3) وصیت رسمی وصیت نامه خود نوشت سند عادی است. وارثان شخص وصیت کننده و سایر کسانی که خود را متضرر میدانند، می توانند در اصالت سند تردید کنند. در اینصورت، برعهده ذینفع است که انتساب وصیتنامه را به شخص وصیت کننده اثبات کند و […]

پ
پ

اقسام آن عبارتند از:1) وصیت خود نوشته 2) وصیت سری 3) وصیت رسمی

وصیت نامه خود نوشت سند عادی است. وارثان شخص وصیت کننده و سایر کسانی که خود را متضرر میدانند، می توانند در اصالت سند تردید کنند. در اینصورت، برعهده ذینفع است که انتساب وصیتنامه را به شخص وصیت کننده اثبات کند و در این راه تابع قواعد عمومی است .

در موردی که اصالت وصیتنامه محرز است و به درستی تاریخ آن احراز می شود، مدعی کسی است که تاریخ را برخلاف ظاهر نادرست می داند و باید آن را در دادگاه ثابت نماید. مطابق ماده 1309قانون مدنی در این دعوی، شهادت به تنهایی نمی تواند کافی باشد و مدعی باید، به استناد اقرار موصی یا اسناد دیگر، غلط بودن تاریخ را اثبات نماید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.