حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17840 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۸:۵۷
شناسه : 21093

✅هنگامی که سند سرقفلی عادی است و حق انتقال در آن قید شده باشد،صاحب سرقفلی می‌تواند سرقفلی ملک را منتقل کند؛مشروط به اینکه انتقال جدید با سند رسمی باشد.به عبارت دیگر حتی با وجود حق انتقال،مالک سرقفلی (حق کسب و پیشه) نمی‌تواند با سند عادی سر قفلی را منتقل کند. ✍️انتقال سرقفلی،در موارد رسمی بودن […]

پ
پ

✅هنگامی که سند سرقفلی عادی است و حق انتقال در آن قید شده باشد،صاحب سرقفلی می‌تواند سرقفلی ملک را منتقل کند؛مشروط به اینکه انتقال جدید با سند رسمی باشد.به عبارت دیگر حتی با وجود حق انتقال،مالک سرقفلی (حق کسب و پیشه) نمی‌تواند با سند عادی سر قفلی را منتقل کند.

✍️انتقال سرقفلی،در موارد رسمی بودن سند سرقفلی

✅در صورتی که سند سرقفلی رسمی باشد،باید دید مالک سرقفلی حق انتقال به غیر را دارد یا خیر؟اگر مالک سرقفلی حق انتقال به غیر را داشته باشد،می‌تواند با سند رسمی حقوق قانونی خود را به شخص ثالث منتقل کند.لازم به یادآوری است که حتی با وجود حق انتقال به غیر،مالک سر قفلی نمی‌تواند با سند عادی،سر قفلی را به شخص ثالث انتقال دهد و در این مواقع مالک سرقفلی الزاماً باید با سند رسمی نسبت به انتقال سرقفلی ملک اقدام کند.

✍️انتقال سرقفلی توسط شخص بدون داشتن حق انتقال به غیر:

✅انتقال غیرقانونی سرقفلی یکی از مواردی است که حق سرقفلی ساقط می‌شود.اشخاصی که بدون داشتن حق انتقال سرقفلی،سرقفلی ملک را انتقال می‌دهند،مرتکب تخلف شده‌اند و با طرح دعوا از طرف مالک، سقوط نصف حق کسب و پیشه (سرقفلی) آنها حتمی است.علاوه بر این،نصف دیگر حق کسب و پیشه به قیمت روز به مستاجر متخلف پرداخت خواهد شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.