حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17827 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۰۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
شناسه : 17910

هدایتی نیا، دادستان عمومی و انقلاب شیروان در خراسان شمالی ضمن بازدید از واحد تولیدی آرد ساعد در این شهرستان مهمترین مشکلات مبتلابه این کارخانه را بررسی و حسب مورد دستور‌های مقتضی صادر کرد. هدایتی نیا، با اشاره به ظرفیت اشتغال نیروی انسانی و تشریح آخرین وضعیت این مجموعه گفت: واحد تولیدی یاد شده در […]

پ
پ

هدایتی نیا، دادستان عمومی و انقلاب شیروان در خراسان شمالی ضمن بازدید از واحد تولیدی آرد ساعد در این شهرستان مهمترین مشکلات مبتلابه این کارخانه را بررسی و حسب مورد دستور‌های مقتضی صادر کرد.

هدایتی نیا، با اشاره به ظرفیت اشتغال نیروی انسانی و تشریح آخرین وضعیت این مجموعه گفت: واحد تولیدی یاد شده در کیلومتر ۵ جاده شیروان-فاروج قرار دارد و در سال ۱۳۷۰ به بهره برداری رسیده و در حال حاضر نیز با ظرفیت ۳۰ نفر نیروی انسانی مشغول به فعالیت است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات مبتلابه کارخانه آرد ساعد با حضور میدانی مدیران صمت، جهاد کشاورزی و غله مورد بررسی قرار گرفت؛ تصریح کرد: واحد تولیدی مذکور محصولات متنوعی شامل آرد کیک، آرد گندم، آرد ماکارونی و سبوس تولید می‌کند و علاوه بر ۳۰ نفر نیروی ثابت شاغل در کارخانه، بیش از ۸۰ نفر نیز بصورت غیر مستقیم در این واحد تولیدی و در بخش‌های خدماتی از قبیل مدیریت، حمل و نقل، واحد تعمیرات بکار گرفته شده اند.
هدایتی نیا، با ابراز نگرانی از محدودیت‌های موجود در فرایند ذخیره سازی گندم در سیلو‌های این شهرستان، قیمت بسیار پایین خرید تضمینی گندم و کاهش حجم تحویل گندم به مراکز خرید تضمینی از سوی کشاورزان و انحراف منابع ذخیره گندم به سمت مصارف دامی را از جمله مهمترین مشکلات طرح شده از سوی سرمایه گذار و تولید کنندگان این حوزه برشمرد.
وی افزود: مشکلات ناشی از محدودیت میزان ذخیره گندم و کاهش کیفیت آرد در شرایط فعلی موجب شده پس از ۱۳ سال تصمیم گرفته شود تا میزان گندم مورد نیاز این شهرستان از منابع خارجی خریداری و وارد شود.
هدایتی نیا،تقویت سازوکار‌های مرتبط با خرید تضمینی گندم از طرق مقتضی از جمله از طریق ترغیب کشاورزان به فروش با ارائه مشوق‌های انگیزشی، عیارسنجی و استانداردسازی گندم‌های خریداری شده از کشاورزان و نیز جلب رضایت خبازی‌ها و شهروندان با بهبود شاخص‌های کیفی گندم مورد استفاده در نانوایی‌ها و ارتقاء کیفیت آرد را بعنوان برخی از راهکار‌های پیشنهادی در راستای رفع مشکلات مطروحه عنوان کرد.
وی افزود: بخش مهمی از این مشکلات از طریق اعمال مدیریت و نظارت‌ها و مراقبت‌های راهگشا حداقل در کوتاه مدت قابل رفع خواهد بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.