حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 8 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17840 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
شناسه : 31235

 حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی با اشاره به اینکه ما  امروز باید بدانیم چه نسبتی بین عاشورا و عدالت برقرار است گفت: اگر قیام و هدف حسین بن علی علیه السلام اقامه عدل و قسط بوده باید گستره و دامنه آن مشخص شود که آیا گستره فردی داشته و یا از گستره عمومی برخوردار بوده […]

پ
پ

 حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی با اشاره به اینکه ما  امروز باید بدانیم چه نسبتی بین عاشورا و عدالت برقرار است گفت: اگر قیام و هدف حسین بن علی علیه السلام اقامه عدل و قسط بوده باید گستره و دامنه آن مشخص شود که آیا گستره فردی داشته و یا از گستره عمومی برخوردار بوده است.

وی قیام و هدف حسین بن علی را در امتداد اهداف انبیاء الهی و علی بن ابی طالب علیه السلام تفسیر و تعریف کرد و افزود: همان‌گونه که انبیاء الهی ماموریت  داشتند تا در دو بخش خداشناسی  و خداپرستی و اقامه قسط و عدل تلاش کنند و عدالت را عمومی سازند، حسین بن علی علیه السلام نیز که وارث انبیاء الهی می باشد این مسئولیت را عهده دار بود.

وی به بیان فرازهایی از زیارت مطلقه امام حسین علیه السلام اشاره کرد« السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ آدَمَ صَفْوَهِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ نُوحٍ نَبِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ إِبْرَاهِیمَ خَلِیلِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ مُوسَى کَلِیمِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ عِیسَى رُوحِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ مُحَمَّدٍ حَبِیبِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَارِثَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام [وَلِیِّ اللَّهِ‏» و گفت:این وراثت عهده دار مسئولیت و ماموریتی بزرگ و عظیم به نام عدالت است که امام برای تحقق آن بهایی چون خون خود را تقدیم کرد.

وی در ادامه افزود: عدالت امری فطری است و همه انسانها حتی کسانی که مسلمان هم نیستند علاقه و تمایل شدیدی به آن دارند و فطرت و خمیرمایه انسان در عدالت و عدالت خواهی بنا شده است لذا باید بکوشیم تا کام مردم را با عدالت شیرین کنیم.

وی با اشاره به اینکه عدالت از مقوله زیبایی است و باید عادلانه قضاوت کنیم تا زیبایی را بیافرینیم تصریح کرد: قضاوت ناعادلانه زیبایی ندارد و موجب تنفر مردم می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید به نوعی قضاوت کنیم و عدالت بورزیم که قلوب مردم را با خود و دستگاه قضاء همراه سازیم که انتشار زیبایی یعنی عدالت و این وظیفه بزرگ همه ما و جامعه قضایی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.