حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 11 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17840 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۹
شناسه : 13997

سید مهدی قویدل در آئین انعقاد تفاهم نامه ما بین دادگستری کل استان کرمان و اداره کل تبلیغات اسلامی استان (شروع طرح مصلحین و حکمین قرآنی در مساجد سراسر استان) اظهارداشت: طرح مصلحین و حکمین قرآنی از اواخر سال ۹۷ از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه مطرح و اجرایی شده […]

پ
پ

سید مهدی قویدل در آئین انعقاد تفاهم نامه ما بین دادگستری کل استان کرمان و اداره کل تبلیغات اسلامی استان (شروع طرح مصلحین و حکمین قرآنی در مساجد سراسر استان) اظهارداشت: طرح مصلحین و حکمین قرآنی از اواخر سال ۹۷ از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه مطرح و اجرایی شده است تا بر اساس آن، در پرونده‌های دعاوی خانواده از ظرفیت مصلحین و حکمین قرآنی به منظور صلح و سازش استفاده شود.
وی با اشاره به این مطلب که حکمین و مصلحین قرآنی استان کرمان به صورت مستمر تحت آموزش قرار گرفته اند، بیان کرد: تاکنون ۵ هزار و ۳۵۰ نفر به عنوان مصلح و حَکَم قرآنی در سطح استان کرمان آموزش دیده و فعال شده اند.
معاون دادگستری استان کرمان ضمن بیان این مطلب که در سال گذشته تقسیم کار، شبکه سازی و بازآموزی مصلحین و حکمین قرآنی در دستور کار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان بوده است، عنوان کرد: در حال حاضر برای هر شهرستان یک مدیر پروژه تعریف شده است و شیوه نامه مصلحین و اقداماتی که باید در دستور کار قرار می‌گرفت، برای مدیران این پروژه ارسال شده است.
قویدل یادآور شد: در سال گذشته بالغ بر دو هزار پرونده در استان کرمان از سوی مصلحین و حکمین قرآنی منجر به صلح و سازش شده است.
وی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر در سطح شهرستان کرمان ۶۰ نفر از مصلحین و حکمین قرآنی فعال هستند، تاکید کرد: بخش زیادی از این افراد دارای مدارک روانشناسی بوده و از اساتید دانشگاهی و حوزوی هستند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ صلح و سازش و مردمی بودن این موضوع از اهداف اصلی طرح مصلحین و حکمین قرآنی به شمار می‌رود، گفت: در راستای اجرای این طرح به شکلی اقدام می‌شود تا در مسیری خارج از بروکراسی‌های اداری، زمینه‌های صلح و سازش بین طرفین ایجاد شود که استفاده از مساجد، هیات امنا و نهاد‌های مردمی در این راستا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
قویدل، ارائه مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج را از دیگر اقدامات مد نظر درطرح مصلحین و حکمین قرآنی برشمرد و گفت: بخش عمده‌ای از مصلحین و حکمین قرآنی استان کرمان به عنوان دیده بان پیشگیری در سامانه سجام نیز ثبت نام کرده اند که هم افزایی این دو بخش تاثیرات بسیار زیادی در پیشگیری از جرایم و توسعه فرهنگ صلح و سازش در جامعه به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان نیز در سخنانی گفت:طبیعت نگاه اسلام به مسجد این است که دغدغه مسجد، دغدغه زندگی و دغدغه اجتماعی مردم است و بخشی از این دغدغه اجتماعی و زندگی مردم مربوط به فرهنگ دی، تضرع و دعا است.  

حجت الاسلام حقانی افزود: بعد اجتماعی مساجد و نگاه آن‌ها به معضلات ومشکلات از بعد یک مراسم فرهنگی باید بالاتر باشد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح مصلحین و حکمین قرآنی در مساجد سراسر استان هم برای مساجد یک ضرورت است و هم در کاهش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی به صورت جدی اثربخش است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.