حیدر آسیابی با بیان اینکه با هوشیاری حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان ۲ کارچاقکن به دام افتادند، گفت: آنها شب گذشته سر قرار و هنگام دریافت پول دستگیر شدند.
رئیس کل دادگستری گلستان افزود: این افراد خود را از افراد نزدیک به مسئولان قضایی استان معرفی می کردند و در پرونده های مهم با ادعای این که می توانند رای پرونده را به نفع یکی از طرفین، تغییر دهند، پول نقد ، دلار و سکه درخواست می کردند.
آسیابی ادامه داد: با گزارش مردم به سامانه پیامکی حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، بررسی این گزارش با حساسیت آغاز و پس از چند ماه تحقیق و کار اطلاعاتی، این دو نفر دستگیر شدند.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: این ۲ نفر فعلا بازداشت هستند و افرادی که در دام این کارچاق کن ها گرفتار شدهاند، می توانند برای طرح شکایت، به دادسرای مرکز استان و یا حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مراجعه کنند.
آسیابی افزود: امسال با تلاش حفاظت و اطللاعات استان و گزارش های مردم به سامانه پیامکی حفاظت استان ۵۲ کارچاق کن و کارشناس متخلف شناسایی و دستگیر شده اند.
ممکن است بپسندید
-
دادستان همدان: وضع و اصلاح قوانین اقتصادی لازمه مهار تورم و رشد تولید است
-
تشریح اقدامات سازمان پزشکی قانونی برای کمک به کشف علمی جرم با تهیه پروفایل ژنتیک
-
دیدار رئیس کل دادگستری فارس با ۷۹ مددجوی کانون اصلاح و تربیت استان
-
مشکلات ۶۵۷ واحد تولیدی با اقدامات قضایی دادگستری استان اردبیل در سال گذشته رفع شد
-
۱۳۰ هکتار از حریم رودخانههای استان گلستان در سال ۱۴۰۱ آزاد سازی شد