چ. فروردین 9ام, 1402

شعبه اداره تعزیرات حکومتی شهرستان مهرستان استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد

در جهت صیانت از حقوق عامه و حمایت از حقوق شهروندی شعبه ای از تعزیرات حکومتی با حضور مدیرکل تعزیرات حکومتی استان عباس زاده محمودی در شهرستان مهرستان افتتاح شد.

به دنبال درخواستهای شهروندان در جهت نظارت بر اصناف و برخورد با متخلفان حسب پیگیریهای بعمل آمده با مساعدت مدیرکل تعزیرات استان جهت بر خورد با متخلفان شعبه ای در شهرستان مهرستان افتتاح شد.

رئیس حوزه قضایی هدف از استقرار تعزیرات حکومتی در این شهرستان را افزایش میزان رضایت مندی شهروندان در جهت اجرای قانون نظام صنفی با نظارت مستمر بر اصناف این شهرستان عنوان کرد و همچنین در برخورد با متخلفان برابر قوانین و مقررات در جهت حمایت از حقوق شهروندی تاکید کرد.

وی افزود: افتتاح اداره تعزیرات حکومتی باعث بهبود فضای کسب و کار و همچنین حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خواهد شد و از این پس شهروندان برای انجام امورات خود با توجه به بعد مسافت طولانی ، نیازی به مراجعه به شهرستان سراوان ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

دسته‌ها