در دیدار مردمی که با حضور مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر، معاونین قضایی دادگستری بوشهر،دادستان مرکز استان و رئیس دادگاه های عمومی و انقلاب بوشهر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجربرگزار شد، به بررسی مشکلات حقوقی۴۰ نفر از مراجعین و درخواست های آنها که از موارد مختلف قضایی بود پرداخت و دستورات لازم را ارائه کردند.
رئیس کل دادگستری استان بوشهردر این دیدار ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر به تکریم ارباب رجوع و خدمت رسانی به مردم اشاره کرد و گفت : هدف از برگزاری این دیدار ها تسهیل و دسترسی آسان مردم به مسئولان قضایی در جهت شنیدن مسائل و مشکلات و دغدغه های آنها است.
وی افزود : در همین راستا به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر درتمامی حوزه های قضایی دیدار حضوری مردم با کلیه روسا و دادستان ها نیز برگزار شد و مسئولان قضایی استان از نزدیک و به صورت چهره به چهره به درخواست های قضایی و مسائل و مشکلات مراجعین رسیدگی کردند.
ممکن است بپسندید
-
دادستان همدان: وضع و اصلاح قوانین اقتصادی لازمه مهار تورم و رشد تولید است
-
تشریح اقدامات سازمان پزشکی قانونی برای کمک به کشف علمی جرم با تهیه پروفایل ژنتیک
-
دیدار رئیس کل دادگستری فارس با ۷۹ مددجوی کانون اصلاح و تربیت استان
-
مشکلات ۶۵۷ واحد تولیدی با اقدامات قضایی دادگستری استان اردبیل در سال گذشته رفع شد
-
۱۳۰ هکتار از حریم رودخانههای استان گلستان در سال ۱۴۰۱ آزاد سازی شد