پ. فروردین 10ام, 1402

بازدید معاون قضایی دادستان کل کشور از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان جنوبی

 علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور به همراه داستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی بازدید کرد.

در جریان این بازدید معاون قضایی دادستان کل کشور و هیئت همراه از نزدیک وضعیت پارکینگ خودروها و موتورهای توقیفی پارکینگ را مورد بررسی قرار دادند.

حسنی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گزارشی از روند فعالیت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ارائه و عملکرد شورا را بیان کرد.

گفتنی است در این پارکینگ در حال حاضر ۱۶۶۶ دستگاه خودرو توقیف است که برای تعداد ۳۷۱ دستگاه حکم مصادره به نفع دولت صادر شده و از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۷۱۰ دستگاه در مزایده‌های برگزار شده فروخته شده و تا پایان سال جاری دو مزایده دیگر برگزار خواهد شد.

در ادامه سفر معاون قضایی دادستان کل به استان خراسان جنوبی، جمادی از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان در حال احداث بانوان بیرجند و همچنین از ایست و بازرسی علی آباد بیرجند بازدید و در جریان اقدامات و برنامه های آنان قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

دسته‌ها