ی. فروردین 6ام, 1402

دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی برای ساماندهی مشاوران املاک تا پایان سال جاری

موسی خلیل الهی در نشست مشترک دادستان‌های شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی پس از استماع مسائل و مشکلات مطرح شده، با اشاره به کمبود نیروی انسانی در دادسراها، از تکمیل مراحل استخدام نیروی اداری و شروع بکار از ابتدای سال آینده در دادگستری استان آذربایجان شرقی و ایجاد واحد مددکاری در دادسرای عمومی و انقلاب تبریز خبر داد و بر تعامل و همکاری رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی با دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی با حفظ استقلال قضایی، استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس، پابند الکترونیکی و الزام به ارایه خدمات رایگان در راستای کاهش جمعیت کیفری تأکید کرد.

وی بر اتخاذ رویه واحد در عملکرد دادسرا توسط دادستان‌ها، تعیین تکلیف خودروها و وسایط نقلیه توقیفی، تکریم ارباب رجوع و استفاده از ظرفیت دادرسی الکترونیکی در خصوص زندانیان تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی خطاب به حوزه‌های قضایی که نسبت به ساماندهی مشاوران املاک و خودرو اقدام نکرده‌اند مهلت داد تا پایان سال نسبت به ساماندهی آن‌ها اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

دسته‌ها