پ. خرداد 18ام, 1402

لزوم تولید محتوای آموزشی در کاهش آسیب‌های فضای مجازی

موسی خلیل الهی، رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان، با بیان اینکه یکی از موضوعات مطرح در حال حاضر بحث کلاهبرداری‌های اینترنتی است، اظهار داشت: یکی از آسیب‌های موجود در جامعه بحث فضای مجازی هرچند می‌توان از بعد مثبت آن که ظرفیتی عظیم است بهره‌مند شد، اما متأسفانه افرادی از جنبه منفی آن استفاده می‌کنند.
وی افزود: در این راستا در این خصوص باید با همراهی صداوسیمای مرکز استان و اداره کل ارشاد استان که متولی نظارت بر سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی بوده و مشکلات و آسیب‌ها مطرح و آسیب‌شناسی شده و راهکار‌های لازم ارائه شود.
رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ارگان‌ها و دستگاه‌های مرتبط در این زمینه باید با تولید محتوای آموزشی نسبت به آسیب‌هایی موجود در فضای مجازی اطلاع‌رسانی شود تا مردم دچار آسیب نشوند.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

دسته‌ها