حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17823 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
شناسه : 10937

چهاردهمین اجلاس پیشگیری از وقوع جرم و عدالت کیفری صبح امروز به صورت ویدئو کنفرانس و میزبانی ژاپن با حضور دادستان کل جهموری اسلامی ایران، بختیاری دادیار دیوانعالی و رئیس دفتر دادستان کل، خشنودی معاون قضایی دادستان کل، فوائدی رئیس اداره پیگیری‌های ویژه دفتر دادستانی کل در امور بین الملل، مسعودی فر قائم مقام معاونت […]

پ
پ

چهاردهمین اجلاس پیشگیری از وقوع جرم و عدالت کیفری صبح امروز به صورت ویدئو کنفرانس و میزبانی ژاپن با حضور دادستان کل جهموری اسلامی ایران، بختیاری دادیار دیوانعالی و رئیس دفتر دادستان کل، خشنودی معاون قضایی دادستان کل، فوائدی رئیس اداره پیگیری‌های ویژه دفتر دادستانی کل در امور بین الملل، مسعودی فر قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و نماینده وزارت امور خارجه به عنوان اعضای هیات همراه برگزار شد.

متن سخنان دادستان کل کشور در این اجلاس بین المللی به شرح ذیل است:

آقای رئیس

در آغاز مایلم انتخاب شایسته شما را تبریک گفته و از تلاش های مجدّانه کشور میزبان و دبیرخانه کنگره در برپایی این رویداد موثر تقدیر نمایم. جمهوری اسلامی ایران اهمیت زیادی برای کنگره و نقش بی همتای آن در تحکیم پاسخ دسته جمعی به جرائم به عنوان چالشی مهم قائل است.

آقای رئیس، همکاران محترم

در طول سالیان گذشته، جمهوری اسلامی ایران تلاش های خود در تقویت حاکمیت قانون و پیشبرد توسعه پایدار به ویژه از طریق ایجاد چارچوب های قانونی منسجم و رویکردهای قاطع پیشگیری از جرائم ارتقاء داده است.

جمهوری اسلامی ایران با هدف تقویت مبارزه با جرائم و در عین حال اهتمام کافی به هنجارها و اصول بنیادین عدالت کیفری در حوزه­های مختلف مبارزه با جرائم، قوانین و مقررات لازم را تصویب و بروزرسانی کرده و در زمینه امور کیفری، همکاری­های بین المللی موثری را به بعمل آورده است.

این تلاش­ها، به ویژه در مبارزه با جرائمی همچون قاچاق انسان، قاچاق مواد مخدر، افراطی­ گری و نیز محو گروه­های تروریستی نظیر داعش، تعیین­ کننده و نتیجه بخش بوده است.

همکاران گرامی

علی رغم پیشرفت های قابل توجهی که همه ما، از زمان کنگره دوحه تاکنون داشته ایم، همچنان با چالش های دشواری روبرو هستیم. جرائم بیش از پیش پیچیده، متنوع و فراملّی شده اند؛ مجرمین، به ویژه با استفاده از فناوری های پیشرفته، بی وقفه در حال توسعه فعالیت های تبهکارانه خود هستند و تروریسم همچنان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی است. همکاری فیمابین عنصر اساسی برای فائق آمدن بر این چالش هاست,  این همان هدف ملل متحد می باشد که در منشور آمده است.

این کنگره که عالی­ ترین جلوه چندجانبه گرایی در پیشگیری و مقابله با جرائم محسوب می شود، موقعیتی مناسب برای ارتقاء همکاری های بین المللی و پرداختن به چالش هایی است که در این مسیر با آن مواجه هستیم.

در این رابطه، ما نگرانی جدّی خودمان از اعمال و تداوم اقدامات زورمدارانه یک­جانبه­  تحریم­ های ظالمانه که نقض فاحش اصـول بنیادین حقوق بین­ الملل است را ابراز می­داریم. اقدامات زورمدارانه یک جانبه اعمال شده ­ای که عامدانه، مانع همکاری­ های بین ­المللی و توسعه ملت های مستقل به ویژه ملت عزیز جمهوری اسلامی ایران شده است.

از این جهت، بر همه ما لازم است با محکوم نمودن اقدامات زورمدارانه یک جانبه که بنیان های قانون مداری را فرسوده می­نماید، بار دیگر پایبندی بی­ دریغ خود به حاکمیت قانون در سطح بین المللی را اثبات نمائیم.

آقای رئیس

در پایان، مایلم که بر تعهدات جمهوری اسلامی ایران در پیشگیری و مقابله با جرائم تأکید و بر حمایت از فعالیت های کنگره در تقویت همکاری های بین المللی در مبارزه با جرائم و پیشبرد توسعه پایدار تصریح نمایم.

ما از بیانیه کنگره استقبال نموده و تأکید می نمائیم که هرگونه اقدام در اجرای این بیانیه باید با اصول بنیادین حقوق بین الملل منطبق باشد تا کژی ها را اصلاح و عدالت کیفری را برای احقاق حق و رسیدن به کمال انسانی دست یافتنی نماید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.