رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: مطابق قانون، مرتکب جرم سیاسی باید حتماً انگیزه اصلاح امور را داشته باشد؛ اگر ضدیت و مقابله با نظام داشته باشد از جرگه جرائم سیاسی خارج میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و رسانه دادگستری کل استان تهران، محمدجواد حشمتی مهذب رییس کل دادگستری استان تهران با اشاره به موضوع جرائم سیاسی اظهار کرد: آیتالله رییسی از زمان پذیرش مسئولیت ریاست قوه قضاییه، تاکید فراوان و مستمری بر فعال شدن دادگاههای سیاسی داشته است.
وی تصریح کرد: تفاوت مجرم سیاسی در نحوه رسیدگی به جرائم این افراد است؛ مجرمان سیاسی از امتیازاتی برخوردارند از جمله رسیدگی به جرائم با حضور هیات منصفه، برخوردار بودن وکیل در تمام مراحل رسیدگی، همچنین دادگاههای این افراد علنی برگزار میشوند و امتیازهایی در نگهداری افراد بازداشت شده به واسطه جرم سیاسی، وجود دارد.
حشمتی بیان کرد: ترکیب هیات منصفه در دادگاههای رسیدگی به جرائم سیاسی، تلفیقی از بخشها و افراد مختلف است.
رییس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: قانون جرم سیاسی از اواخر سال ۹۵ تصویب و ابلاغ شده و تشخیص جرم سیاسی در پروندهها با قاضی رسیدگیکننده است.
حشمتی تاکید کرد: مطابق قانون، مرتکب جرم سیاسی باید حتماً انگیزه اصلاح امور را داشته باشد؛ اگر ضدیت و مقابله با نظام داشته باشد از جرگه جرائم سیاسی خارج میشود.
انتهای پیام
ممکن است بپسندید
-
دفتر ثبت تجارتی چیست؟
-
ریشه بسیاری از مشکلات زندگی امروز دور ماندن از معنویات است
-
دادستان ایذه برای رفع نواقص جادهای این شهرستان مهلت تعیین کرد
-
۱۱۶ برنامه عملیاتی شوراهای حل اختلاف خوزستان برای سال آینده تهیه و تدوین شد
-
رئیس کل دادگستری استان مرکزی: رسیدگی به پرونده های مهم و کثیرالشاکی با سرعت و دقت انجام و تعیین تکلیف شود