حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 19 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18452 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۷:۳۴
شناسه : 46888

به گزارش حقوق 24:صبح روز شانزدهم بهمن ماه امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان به همراه معاونین خود و قاضی ناظر بر زندان، با حضور در برنامه ملاقات مردمی، ضمن دیدار چهره به چهره با ۳۰ نفر از مراجعان و شنیدن اظهارات آنان، به درخواست و مشکلات آن‌ها رسیدگی و دستورات لازم […]

پ
پ


به گزارش حقوق 24:صبح روز شانزدهم بهمن ماه امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان به همراه معاونین خود و قاضی ناظر بر زندان، با حضور در برنامه ملاقات مردمی، ضمن دیدار چهره به چهره با ۳۰ نفر از مراجعان و شنیدن اظهارات آنان، به درخواست و مشکلات آن‌ها رسیدگی و دستورات لازم برای پیگیری پرونده‌های آنان را صادر کرد. 

خلفیان با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با اشاره به اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در تکریم مردم و پاسخگو بودن مسئولان در برابر ملت، گفت: برگزاری این جلسات، علاوه بر فراهم شدن زمینه پاسخ‌گویی به مراجعین، سبب افزایش نظارت دادستانی بر عملکرد دادسرا‌ها می‌شود. 

برنامه ملاقات مردمی دادسرای اهواز، در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های ابلاغی رئیس قوه قضاییه و همچنین برنامه‌های عملیاتی دادسرا مبنی بر کاهش فاصله مسئولان قضایی با مردم و تکریم ارباب رجوع، روز‌های سه‌شنبه هر هفته در مجتمع قضایی شهید باهنر اهواز واقع در کوی نبوت برگزار می‌شود.

متقاضیان می‌توانند با برقراری تماس تلفنی و یا مراجعه حضوری به طبقه دوم مجتمع قضایی شهید باهنر و اخذ نوبت قبلی، با دادستان و معاونان وی دیدار کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.