معاون قضایی و جانشین رئیس ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس در اولین جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان فارس در سال ۱۴۰۱ که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه برگزار شد، با اشاره به بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری در چندسال اخیر در خصوص تولید اظهار کرد: دادگستری فارس نسبت به حمایت حقوقی و قضایی از تولید و اشتغال آفرینی به شدت پایبند است.

علی فاتحی وظیفه مدیران مربوطه را مهندسی قوانین در راستای رونق اقتصادی و رفع موانع تولید دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی به معنی تقویت بدنه اقتصادی کشور و استفاده از ظرفیت‌های مختلف به منظور توسعه همه جانبه کشور است به گونه‌ای که در مقابل هرگونه تحریم و فشار‌های خارجی، گزندی به کشور وارد نشود.

وی گفت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» دستگاه قضایی در راستای وظایف قانونی خود، اشخاص یا مدیرانی که در مسیر تولید و اشتغال آفرینی مانع شکل گیری فعالیت‌های تولیدی و سرمایه گذاری شوند را مورد بازخواست قرار خواهد داد.