حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 28 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18453 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
شناسه : 46704

به گزارش حقوق 24:علی نیازی دادستان عمومی و انقلاب قائمشهر گفت: حسب گزارش واصله مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی منتهی به قتل در مراتع یکی از روستا‌های قائمشهر، موضوع در دستور کار ویژه این دادستانی قرار گرفت. وی تصریح کرد: با حضور مامورین در محل مشاهده شد پسری در حدود ۱۵ ساله به علت […]

پ
پ

به گزارش حقوق 24:علی نیازی دادستان عمومی و انقلاب قائمشهر گفت: حسب گزارش واصله مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی منتهی به قتل در مراتع یکی از روستا‌های قائمشهر، موضوع در دستور کار ویژه این دادستانی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با حضور مامورین در محل مشاهده شد پسری در حدود ۱۵ ساله به علت اصابت چند گلوله به قتل رسیده و فردی دیگر نیز در حدود ۶۰ ساله بر اثر اصابت گلوله به شدت مجروح شده که حال عمومی مساعدی نداشت.

دادستان قائمشهر با بیان اینکه، مصدوم و مقتول عمو و برادرزاده هستند، افزود: جسد متوفی و فرد مصدوم به بیمارستانی در قائمشهر منتقل شد و بلافاصله با حضور بازپرس کشیک در محل، دستورات قضایی لازم در این‌باره صادر شد.

نیازی تصریح کرد: با حضور بازپرس در صحنه قتل و کمک عوامل انتظامی، با بررسی‌های صورت گرفته، فرد ضارب در کمتراز دو ساعت در یکی مناطق شهرستان قائمشهر دستگیر و به قتل با سلاح گرم اعتراف کرد.

وی با اشاره به این مطلب که در تحقیقات ابتدایی، یک قبضه کلت جنگی از مشارالیه کشف و پرونده برای ادامه تحقیقات به یکی از شعب بازپرسی این دادسرا ارجاع شده است، عنوان کرد: متهم در تحقیقات اولیه انگیزه قتل را اختلافات قبلی با عموی مقتول اعلام کرد و در نهایت با قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد، همچنین تحقیقات تکمیلی درباره این پرونده ادامه دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.