به گزارش حقوق 24:موسی خلیل‌الهی به همراه بابک محبوب علیلو دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان از بخش‌های مختلف و شعب دادگستری و دادسرای بستان‌آباد بازدید کردند.

رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان در این بازدید با حضور در شعب دادگاه و دادسرا آخرین وضعیت موجودی و روند رسیدگی را بررسی و در جریان نواقص و مشکلات این حوزه قضایی قرار گرفتند.

رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان همچنین پای صحبت و درددل مردم و مراجعین دستگاه قضایی نشسته و مشکلات آنان را پیگیری کردند.

مسئولان قضایی استان پس از شنیدن صحبت‌ها و مشکلات مردم و مراجعین، دستورات لازم را برای حل مشکلات آنان صادر کردند.

در این بازدید محمدباقر فتحی رئیس دادگستری و حجت‌الاسلام والمسلمین متقی‌نیا دادستان بستان‌آباد گزارشی از وضعیت این حوزه قضایی ارائه دادند.