حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 7 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18461 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۷:۵۹
شناسه : 46392

به گزارش حقوق 24:محمدرضاعزیزی رئیس دادگستری و علی گودرزی، دادستان شهرستان ازنا در محل پروژه زیرگذر آقا پیرعباد حضور یافتند و با پیگیری دادستان آسفالت زیرگذر آقا پیرعباد در ورودی شهرستان تکمیل شد. علی گودرزی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا گفت: پروژه‌های عام المنفعه نباید با یک روز تاخیر انجام شود و دادستانی نسبت […]

پ
پ

به گزارش حقوق 24:محمدرضاعزیزی رئیس دادگستری و علی گودرزی، دادستان شهرستان ازنا در محل پروژه زیرگذر آقا پیرعباد حضور یافتند و با پیگیری دادستان آسفالت زیرگذر آقا پیرعباد در ورودی شهرستان تکمیل شد.

علی گودرزی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا گفت: پروژه‌های عام المنفعه نباید با یک روز تاخیر انجام شود و دادستانی نسبت به تضییع حقوق عامه شهروندان و تضییع حقوق بیت المال توسط پیمانکاران و یا دستگاه‌های اجرایی برخورد لازم را خواهد داشت.

گودرزی افزود: هر گونه کاستی یا تخطی از اصول فنی و قانونی در پروژه‌های عمرانی که منجر به تضییع حقوق شهروندان شود، بدون اغماض تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی با رویکردی قاطعانه و در چارچوب قانون، نظارت‌های خود را به منظور جلوگیری از تخلفات و ارتقای امنیت و کیفیت خدمات عمومی ادامه خواهد داد.

گفتنی است جاده‌ی اصلی ورودی ازنا سال گذشته آسفالت شده بود ولی دو زیرگذر و یک پل که در امتداد مسیر بود و می‌بایست ایجاد و آسفالت میشدند، با کم کاری پیمانکار، باعث عدم بهره برداری از پروژه شده بود. با ورود دادستان عمومی و انقلاب ازنا به موضوع و تشکیل پرونده قضایی و اعلام ترک فعل مدیران پروژه و تذکر در خصوص خطرات مسیر و امکان افزایش تصادفات، این پروژه که بیش از ۲ سال تعطیل بود، خوشبختانه ظرف یک هفته به سرانجام رسید و زیر بار ترافیک رفت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا تصریح کرد: این فرایند برای تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان در سطح شهرستان صادق است و از هیچ تخلفی در این خصوص چشم‌پوشی نخواهد شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.