حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 1 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18453 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۵۸
شناسه : 44200

در دومین روز از عملیات اقتدار ۱۴۰۲ نزاجا، پهپاد‌های ابابیل ۴ وظیفه رهاسازی بمب‌های قائم ۵ بر روی مواضع نیرو‌های مهاجم را به عهده گرفتند.

پ
پ

پهپاد‌های ابابیل ۴ در عملیات رزمایش نزاجا

به گزارش حقوق 24:در دومین روز از عملیات اقتدار ۱۴۰۲ نزاجا، پهپاد‌های ابابیل ۴ وظیفه رهاسازی بمب‌های قائم ۵ بر روی مواضع نیرو‌های مهاجم را به عهده گرفتند. گزارش دفاع‌پرس حاکی از این است که این پهپادها با پرواز از مسافت ۶۰ کیلومتری به منطقه عمومی رزمایش رسیدند و در فاصله هفت کیلومتری اهداف مورد نظر را با بمب قائم ۵ مورد اصابت قرار دادند.

پهپاد ابابیل ۴ و پرواز طولانی‌مدت

پهپاد ابابیل ۴ در عملیات نزاجا با پروازی طولانی‌مدت و بیش از ۵۰ کیلومتر مسافت طی کرد تا به منطقه عمومی رزمایش برسد. سپس با دقت بسیار بالا، اهداف مشخص شده را در فاصله هفت کیلومتری با بمب قائم ۵ هدف قرار داد. این پهپاد با توانایی‌های حرارتی و لیزری مجهز شده است و قادر به انهدام اهداف ثابت در فواصل تا هفت کیلومتری است.

پهپاد مهاجر ۶ و عملیات آفندی

پهپاد مهاجر ۶ نیز در عملیات آفندی شرکت کرده و با حضور در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان، منطقه هدف را شناسایی کرد. این پهپاد با رهاسازی بمب‌های قائم، اهداف ثابت زمینی را مورد اصابت قرار داد. بمب‌های قائم ۵، نوعی بمب پرنده هوشمند هستند که قادر به نصب بر روی انواع هواپیما‌های بدون سرنشین هستند و توانایی انهدام اهداف ثابت در فواصل تا هفت کیلومتری را دارند. همچنین ارتفاع رهایش این بمب‌ها میان ۳۰۰ متر تا ۴ هزار متر واحد اعلام شده است.

منبع: میزان

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.