حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۴۰
شناسه : 44197

در نیمه نخست سال جاری، بیش از هفتصد و هشتاد نفر به علت گازگرفتگی سگ به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند.

پ
پ

مصدومین گازگرفتگی سگ: تجزیه و تحلیل آماری

به گزارش حقوق 24:در نیمه نخست سال جاری، بیش از هفتصد و هشتاد نفر به علت گازگرفتگی سگ به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند. از این تعداد، ۵۹۳ نفر مرد و ۱۹۱ نفر زن بودند. این آمار نشان می‌دهد که مردان در برابر این حوادث بیشتر آسیب می‌بینند.

گازگرفتگی سگ: افزایش نگران‌کننده در آمارها

گازگرفتگی سگ به تازگی به عنوان یکی از موارد آماری مهم در گزارشات سازمان پزشک قانونی کشور افزوده شده است. این افزایش ناگهانی نشان دهنده اهمیت و شدت این موضوع در جامعه است.

توزیع جغرافیایی: استان‌های برتر در گازگرفتگی سگ

با توجه به آمارها، بیشترین تعداد مصدومین گازگرفتگی سگ در استان خراسان رضوی با ۱۰۲ نفر بوده است. استان‌های تهران و اصفهان نیز با ۹۸ و ۸۳ نفر به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

وخیم‌ترین نتایج: جانباختگان گازگرفتگی سگ

در این مدت، پنج نفر به دلیل گازگرفتگی سگ جان خود را از دست داده‌اند. این ششمین وقوع واقعیت تلخ را نشان می‌دهد و نیازمند توجه و اقدام فوری اقتصادی و اجتماعی در این زمینه است.

منبع: میزان

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.