حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 6 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۳۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
شناسه : 42433

به دنبال گلایه تعدادی از شهروندان شهرستان بناب آستان آذربایجان شرقی از کمبود امکانات در بیمارستان امام خمینی (ره) بناب، هادی شهابی دادستان بناب سرزده از این بیمارستان بازدید کرد. در این بازدید، رضایی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب با ارائه گزارش عملکرد پزشکان و کادر درمان و تعداد متخصصان فعال در زمینه‌های […]

پ
پ

به دنبال گلایه تعدادی از شهروندان شهرستان بناب آستان آذربایجان شرقی از کمبود امکانات در بیمارستان امام خمینی (ره) بناب، هادی شهابی دادستان بناب سرزده از این بیمارستان بازدید کرد.

در این بازدید، رضایی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب با ارائه گزارش عملکرد پزشکان و کادر درمان و تعداد متخصصان فعال در زمینه‌های مختلف در بیمارستان را قابل قبول و رضایت بخش توصیف کرد.

دادستان شهرستان بناب نیز بعد از بازدید از بخش‌ها و قسمت‌های مختلف و مشاهده تلاش‌های کادر درمان، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آن ها، اظهار کرد: امکانات موجود در برخی از بخش‌های این بیمارستان از جمله دیالیز، در شهر‌های همجوار وجود ندارد و این امر در سایه تلاش‌های مسئولان ذیربط حاصل شده است.

شهابی ضمن برقراری تماس تلفنی با مسئولان استان آذربایجان شرقی، مشکلات موجود از جمله مستهلک بودن دستگاه سی تی اسکن و نبود سردخانه مناسب و کافی که موجب نارضایتی مردم شده را طرح کرد.

دادستان شهرستان بناب به اداره امور آب دستور داد تا در راستای بهینه سازی چاه آب موجود در محوطه بیمارستان جهت آبیاری فضای سبز و درختان با شبکه بهداشت مساعدت کند.

شهابی اظهار کرد: مردم شهرستان بناب لایق بهترین‌ها هستند و با تلاش و کوشش و جدیت باید امکانات خدمت رسانی به مردم پیشرفت کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.