حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 1 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18453 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۱۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
شناسه : 41863

هیئت وزیران درجلسه مورخ 5/2/1386 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های کشور و بازرگانی و سازمان‌های میراث فرهنگی و گردشگری مدیریت و برنامه ریزی کشور و به استناد بند ج تبصره (7) قانون بودجه سال 1386 کل کشور، آیین نامه اجرایی بند یادشده را به شرح زیر تصویب‌نمود: “آیین نامه اجرایی بند ج تبصره (7) قانون […]

پ
پ

هیئت وزیران درجلسه مورخ 5/2/1386 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های کشور و بازرگانی و سازمان‌های میراث فرهنگی و گردشگری مدیریت و برنامه ریزی کشور و به استناد بند ج تبصره (7) قانون بودجه سال 1386 کل کشور، آیین نامه اجرایی بند یادشده را به شرح زیر تصویب‌نمود:

“آیین نامه اجرایی بند ج تبصره (7) قانون بودجه سال 1386 کل کشور”
مصوب 1386,02,05

ماده1 ـ عوارض خروج از کشور از طریق مرزهای هوایی به مقصد کلیه کشورها به استثنای کشورهای مذکور در ماده (2) این تصویب‌نامه برای مرتبه اول یکصد و پنجاه هزار ریال و برای مرتبه های بعدی دویست هزار ریال تعیین می شود.

ماده2 ـ به منظور ایجاد تعادل در مبادلات توریستی، عوارض خروج از کشور از طریق مرزهای هوایی به مقصد کشورهای امارات عربی متحده، ترکیه، چین ، فرانسه، انگلیس، آمریکا و بلغارستان برای مرتبه اول سیصد هزار ریال و برای مرتبه های بعدی چهارصد هزار ریال تعیین می شود.

ماده3 ـ عوارض خروج از کشور از مرزهای زمینی و دریایی به مقصد همه کشورها پنجاه هزار ریال تعیین می شود.

تبصره 1 ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق نظام بانکی نسبت به وصول عوارض خروج و واریز به ردیف (110504) درآمد عمومی نزد خزانه داری کل اقدام خواهد نمود.

تبصره 2 ـ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در زمان خروج اتباع ایرانی پرداخت عوارض مذکور را کنترل کند.


پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور

منبع سایت صلح

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.