محمود اسپانلو بیان کرد: مالکان این کافه رستورانها هم باید قوانین و شئون فرهنگی منطقه را رعایت کنند و حداکثر تا یک هفته آینده عرضه قلیان در این مکانها را متوقف کنند.
وی افزود: دادسرای مرکز استان طرحی را برای بررسی ایمنی کافه رستورانها با همراهی تیمی از کارشناسان مرکز بهداشت، اداره صمت، اماکن و میراث فرهنگی آغاز کرده است.
دادستان مرکز استان گلستان تصریح کرد: در قالب این طرح سلامت کارکنان این مراکز خدماتی، ایمنی فضا و نحوه پایبندی به قوانین و مقررات بررسی و در صورت تخلف، اقدام متناسب صورت میگیرد.
دادستان مرکز استان در ادامه بازدید شبانه از محور ناهارخوران گرگان به مسجد محله سروش این شهر نیز رفت.
اسپانلو در دیدار با اهالی این محله از تشکیل پرونده حقوق عامه به منظور پیگیری مشکلات این منطقه خبر داد و گفت: در معاونت پیشگیری از جرم دادسرای گرگان اجرای حقوق عامه در تمام محلات را به تفکیک از دستگاههای متولی مطالبه و پیگیری میکنیم.
ثبت دیدگاه