حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 22 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۸:۵۳
شناسه : 31338

علی دهقانی اظهار کرد: حدود یکسال و نیم پیش در نزاع دست جمعی بین ۲ عشیره در حمیدیه که بر سر اراضی کشاورزی اختلاف داشتند رخ داد و در این نزاع یک نفر جان خود را از دست دارد و تعدادی مجروح می شوند و متهم به قتل که از عشیره دیگری هست و نسبت فامیلی […]

پ
پ

علی دهقانی اظهار کرد: حدود یکسال و نیم پیش در نزاع دست جمعی بین ۲ عشیره در حمیدیه که بر سر اراضی کشاورزی اختلاف داشتند رخ داد و در این نزاع یک نفر جان خود را از دست دارد و تعدادی مجروح می شوند و متهم به قتل که از عشیره دیگری هست و نسبت فامیلی با یکی از عشیره درگیر داشت متواری و این حادثه منجر به ایجاد اختلاف شدیدی مابین ۳ عشیره می شود.

وی افزود: عشیره و خانواده اولیای دم برای قصاص اقدام به تخریب اموال و منازل تعدادی از خانوار متهم می کنند که بنابه درخواست دادستان حمیدیه، با دعوت بزرگان ۳ عشیره در اداره کل توسعه حل اختلاف خوزستان، ۶ جلسه با حضور بزرگان و سران عشایر، اعضای شورای حل اختلاف ویژه عشایر، ستاد صبر و همیاران صلح برگزار که در این جلسات نتایج بسیار خوبی جهت پیشگیری و جلوگیری از ادامه درگیری و نزاع دیگری صورت گرفت.

دهقانی خاطر نشان کرد: جلسات متعدد شبانه و روزی دیگری در شهرستان های رامشیر، حمیدیه و اهواز با بزرگان، ریش سفیدان و سران این ۳ عشیره که همگی در این شهرستان ها سکونت دارند ادامه پیدا کرد که ضمن عدم ادامه نزاع، مقرر شد ظرف ۷ ماه هیچگونه تهدید از جانب ۳عشیر علیه همدیگر نداشته باشند و ظرف این مدت همه تلاش کنند زمینه صلح و سازش بین آنها را فراهم کنند.

رئیس کل دادگستری خوزستان در ادامه گفت: در ماه جاری، این کارگروه به همراه مقامات قضایی استانی و شهرستانی در اقدامی بی نظیر و با بهره گیری از ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفایش در جلسه ی که با حضور بزرگان ، ریش سفیدان و سران این ۳ عشیره و واسطه قرار دادن امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) که مردمان این استان ارادت و علاقه خاصی به آن ها دارند به حرمت ماه محرم و پویش به عشق حسین می بخشم از همدیگر گذشت کردند و هم قسم شدند همواره در کنار هم با برادری زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند و کدورت ها را تبدیل به محبت و دوستی کنند.

دهقانی ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات اعضای شورای حل اختلاف ، ستاد صبر و همیاران صلح عنوان کرد: در حال حاضر پرونده های متعددی که زمینه صلح و سازش در پویش به عشق حسین می بخشم فراهم شده که امیدواریم در این ماه به سرانجام برسند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.