حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 4 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۲۶ تیر ۱۴۰۱ - ۸:۵۹
شناسه : 30444

علی شعبانی در تشریح اقدامات دادگستری استان قزوین در خصوص استفاده زندانیان واجد شرایط از پابند الکترونیک و آزادی مشروط، اظهار کرد: در راستای کاهش جمعیت کیفری، با همکاری قضات، آمار استفاده از پابند الکترونیک و اعطا آزادی مشروط در استان قزوین رو به افزایش است. وی با بیان اینکه اجرای قانون و مقررات باید […]

پ
پ

علی شعبانی در تشریح اقدامات دادگستری استان قزوین در خصوص استفاده زندانیان واجد شرایط از پابند الکترونیک و آزادی مشروط، اظهار کرد: در راستای کاهش جمعیت کیفری، با همکاری قضات، آمار استفاده از پابند الکترونیک و اعطا آزادی مشروط در استان قزوین رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه اجرای قانون و مقررات باید سرلوحه کار مسئولان در زندان‌ها ، افزود: از تیر ماه سال گذشته تا خردادماه سال‌جاری ۲۲۶ مددجوی زندانی واجد شرایط استان قزوین تحت مراقبت پابند الکترونیک قرار گرفته و آزاد شدند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین، با تاکید بر ایجاد فضای مناسب در زمینه تعدیل جمعیت کیفری زندان‌های این استان، اضافه کرد: در همین راستا و درهمین بازه زمانی ۲۰۰ نفر زندانی استان قزوین با استفاده از ارفافات قانونی از آزادی مشروط برخوردار شدند.

شعبانی گفت: همچنین در یک سال گذشته ۳ هزار و ۲۲ محکوم از مرخصی استفاده کرده اند.

وی با بیان اینکه قضات استان قزوین استفاده از نهادهای ارفاقی را در دستور کار خود دارند و با بهره گیری از این ظرفیت در راستای کاهش جمعیت کیفری گام بر می‌دارند، تاکیدکرد: ارفاقات قانونی شامل افراد مخل امنیت و آرامش مردم نمی‌شود و مجرمینی که آرامش روانی و امنیت مردم را به مخاطره می‌اندازند، مورد ارفاق قرار نمی‌گیرند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.