حجت الاسلام و المسلمین حسینی گفت: در جشن های گلریزان امسال در بین شهرستانهای استان، خیرین شهرستان سنندج با اهدای مبلغ ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان و خیرین شهرستان مریوان با ۹۹۸ میلیون تومان بیشترین میزان مشارکت را در این کار خیر داشته اند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان از مشارکت خیرین در این امر مبارک و پسندیده تقدیر کرد و افزود: خوشبختانه در جشن گلریزان رمضان امسال که در شهرستانهای مختلف استان برگزار شد ، تعداد ۲۱ زندانی جرایم غیر عمد آزاد شدند و به آغوش خانواده هایشان بازگشتند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد : در جشن گلریزان سال ۱۴۰۰ میزان کمکهای مردمی جمع آوری شده توسط خیرین ۳ میلیارد تومان بوده است که در جشن گلریزان امسال خوشبختانه شاهد رشد بیش از ۵۰ درصدی این کمکها بوده ایم.
وی افزود : همچنین در ماه مبارک رمضان امسال ۳۵ مورد بازدید مقامات قضایی استان از خانواده زندانیان صورت گرفت و در این راستا ۱۳۲۵ بسته معیشتی به ارزش بیش از ۵۲۰ میلیون تومان به خانواده های زندانیان نیازمند اهدا شد.
رئیس دادگستری کردستان با اشاره به نهادهای ارفاقی در راستای کاهش جمعیت کیفری زندانیان استان ( طرح پایش ) افزود : در این ایام مبارک به تعداد ۳۷۹ نفر از زندانیان سراسر استان مرخصی منجر به آزادی ، اشتغال به کار ، اعطای مرخصی پابند الکترونیک ، تعلیق مجازات ، عفو موردی ، و … اعطا شد.
ثبت دیدگاه