حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 1 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18453 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
شناسه : 25835

 حیدر آسیابی در جلسه شورای اقامه نماز با بیان این که نماز رشته اتصال انسان به خالق هستی است گفت: آماده ایم ظرفیت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان را جهت کمک به ستاد اقامه نماز استان برای امر ترویج نماز به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس بکار بگیریم. رئیس کل دادگستری گلستان […]

پ
پ

 حیدر آسیابی در جلسه شورای اقامه نماز با بیان این که نماز رشته اتصال انسان به خالق هستی است گفت: آماده ایم ظرفیت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان را جهت کمک به ستاد اقامه نماز استان برای امر ترویج نماز به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس بکار بگیریم.

رئیس کل دادگستری گلستان در ادامه این جلسه با تشریح برنامه‌های دادگستری استان در ترویج فرهنگ اقامه نماز گفت: ساخت و تجهیز نمازخانه در همه حوزه‌های قضایی استان، تنظیم ساعت جلسه‌ها و نشست‌ها به گونه‌ای که با وقت نماز تداخل نداشته باشد، بازخوانی احکام و آثار نماز از طریق مسابقه‌های کتابخوانی و برگزاری مراسم جشن تکلیف برای فرزندان همکاران از جمله برنامه‌های دادگستری استان است.

وی افزود:  تضعیف اعتقادات دینی باعث افزایش ناهنجاری‌ها در جامعه خواهد شد نباید در قبال هجمه‌های دشمن  انفعالی عمل کنیم زیرا امروز دشمن با همه امکانات و توان در حال برنامه ریزی برای نابودی اعتقادات جوانان ماست و متاسفانه اقدامات ما برای بیمه جوانان در برابر هجمه‌های دشمنان متناسب نیست.

در ادامه این جلسه قاسم محمدی مدیر ستاد اقامه نماز استان هم با قدردانی از اقدامات اثرگذار دادگستری در امر گسترش فرهنگ نماز گفت: دادگستری گلستان سه سال پیاپی عنوان دستگاه برتر بانی نماز را در بین اداره‌های سراسر استان کسب کرده است و آماده ایم از ظرفیت دادگستری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه در مدارس بهره ببریم.

گفتنی است در این مراسم از ۴ نفر از فعالان نماز دادگستری استان گلستان هم قدردانی شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.