حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان گیلان از آزادی زندانی گیلانی با سازش در پرونده ۱۵ میلیارد ریالی خیر داد و عنوان کرد: پرونده‌ای با موضوع مطالبه ۲۳۰ میلیون تومان در سال ۱۳۹۴ در یکی از شعب دادگاه عمومی حقوقی شهرستان تالش مطرح و حکم به محکومیت خوانده صادر می‌شود.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان گیلان ادامه داد: این پرونده طی درخواست شاکی جهت مصالحه به شورای حل اختلاف ویژه زندان ارجاع شد. این پرونده که با احتساب تاخیر تادیه و موارد دیگر به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال افزایش یافته بود را با سازش مختومه کرده و یک زندانی را به آغوش گرم خانواده باز گردانند.

وی افزود: شورا‌های حل اختلاف استان گیلان با توجه به تاکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها نقش بسزایی دارد و شورا‌های حل اختلاف می‌توانند در فرایند قضا زدایی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.