حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 20 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
شناسه : 42837

دومین نشست تخصصی در راستای اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم با هدف کاهش و کنترل بزه سرقت با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران، سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ (ویژه سرقت) تهران و نماینده دادسرای عمومی و انقلاب تهران در دادسرای ناحیه ۳۴ برگزار شد. ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی […]

پ
پ

دومین نشست تخصصی در راستای اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم با هدف کاهش و کنترل بزه سرقت با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران، سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ (ویژه سرقت) تهران و نماینده دادسرای عمومی و انقلاب تهران در دادسرای ناحیه ۳۴ برگزار شد.

ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران ضمن آرزوی توفیق برای همکاران قضائی که بطور تخصصی به جرایم مرتبط با سرقت (سرقت‌های به عنف و مقرون به آزار، سرقت‌های باندی یا سازمان یافته، سرقت اموال دولتی و سرقت‌های حدی) در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ (ویژه سرقت) مشغول خدمت هستند، هدف از برگزاری این نشست را تقویت هماهنگی و هم افزایی در حوزه امنیت عمومی عنوان کرد.

وی گفت: بر اساس آمار موجود، بزه سرقت در سطح دادگستری استان تهران از پرتکرارترین جرایم است و سرقت موجب بر هم خوردن نظم و آرامش جامعه می‌شود و این جرم علاوه بر امنیت عمومی، امنیت اجتماعی و اقتصادی شهروندان را نیز تهدید می کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در این جلسه با توجه به اهمیّت امنیّت عمومی در جامعه، براتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم با هدف کاهش و کنترل بزه سرقت تاکید کرد.

نصرتی سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ ضمن ارائه گزارش ارجاعات پرونده‌های سرقت به شعب گفت: در دادسرای ناحیه ۳۴ برای مجرمانی که در حال تحمل کیفر حبس هستند کمتر از نهاد‌های ارفاقی استفاده می‌شود و اعطای مرخصی نیز موردی است.

نصرتی ساماندهی معتادان متجاهر و ساماندهی سلاح سرد و گرم در جامعه را از عواملی بر شمرد که می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش آمار سرقت داشته باشد. 

در ادامه قضات ویژه رسیدگی کننده به جرم سرقت به بیان مشکلات و ارائه راهکار در خصوص کاهش بزه سرقت پرداختند.

به روز رسانی بانک جامع اطلاعات مجرمان با هدف تسهیل شناسایی و مجازات سارقان، مشخص کردن خلأ‌های قانونی، موارد رفع ابهام و پیگیری اصلاح قوانین مرتبط با سرقت، برنامه ریزی مؤثر در جهت شناسایی و دستگیری سارقان متواری، ساماندهی موتور سیکلت‌های فاقد پلاک و اسناد مالکیت، پلاک مخدوش، شناسایی و پیگیری طرد اتباع بیگانه مرتکب جرم سرقت و همچنین خریداران اموال مسروقه و پیشگیری از ورود مجدد آن‌ها به داخل کشور و … مصوباتی بود که در این نشست تصویب و به نهاد‌های ذیربط ابلاغ و مقرر شد در زمان مشخص شده نتیجه اقدامات در کاهش بزه سرقت به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.