حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 6 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵
شناسه : 41165

 سید مهدی فلاح‌میری در خصوص تعیین تکلیف وضعیت اداره پارک جنگلی قلعه رودخان، اظهارکرد: در جلسه اخیر شورای حفظ حقوق بیت المال این موضوع با هدف حفظ حقوق عامه و منافع عمومی مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت. به گفتۀ وی شورا بر مبنای موقعیت جغرافیایی و پوشش طبیعی این پارک و با […]

پ
پ

 سید مهدی فلاح‌میری در خصوص تعیین تکلیف وضعیت اداره پارک جنگلی قلعه رودخان، اظهارکرد: در جلسه اخیر شورای حفظ حقوق بیت المال این موضوع با هدف حفظ حقوق عامه و منافع عمومی مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

به گفتۀ وی شورا بر مبنای موقعیت جغرافیایی و پوشش طبیعی این پارک و با لحاظ ماده ۲ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها مقرر کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان به نمایندگی از دولت به عنوان متولی اصلی این مجموعه انجام وظیفه کرده و به تکالیف قانونی خود عمل کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان از ضرب الاجل این شورا به این دستگاه اجرایی خبر داد و تاکید کرد: با مصوبه شورا، اداره کل منابع طبیعی استان مکلف شد با قید فوریت و با رعایت تشریفات قانونی نسبت به انتشار آگهی عمومی با هدف تعیین بهره بردار ذی صلاح جهت اداره داخلی پارک اقدام کند.

دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال استان گیلان تاکید کرد: با توجه به ملاحظات زیست محیطی این منطقه، در آگهی فراخوان عمومی تعیین بهره بردار، درج شرط اخذ موافقت اصولی از سازمان حفظ محیط زیست الزامی است.

فلاح‌میری همچنین بیان کرد: نتیجه اقدامات توسط منابع طبیعی به دبیرخانه شورا گزارش خواهد شد و در این زمینه هیچگونه ترک فعلی از جانب متولیان امر قابل مسامحه و اغماض نخواهد بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.