حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 4 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۷:۰۱
شناسه : 40897

بسمه تعالی “با صلوات بر محمد و آل محمد” وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیران عضو کمیسیون اقتصاد در جلسه مورخ 15/11/1386 بنا به پیشنهاد شماره 13833/1 مورخ 15/5/1386 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به استناد ماده (12) قانون تشکیلات و اختیارات سازمان اوقاف و امور خیریه – مصوب1363– و با رعایت تصویبنامه شماره […]

پ
پ

بسمه تعالی

“با صلوات بر محمد و آل محمد”


وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


وزیران عضو کمیسیون اقتصاد در جلسه مورخ 15/11/1386 بنا به پیشنهاد شماره 13833/1 مورخ 15/5/1386 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به استناد ماده (12) قانون تشکیلات و اختیارات سازمان اوقاف و امور خیریه – مصوب1363– و با رعایت تصویبنامه شماره 164082/ت373هـ مورخ 10/10/1386، آیین نامه چگونگی هزینه وجوه حاصل از محل هدایای مستقل و حق التولیه و حق النظاره و اداره اماکن مذهبی را به شرح زیر تصویب نمودند:

آیین نامه چگونگی هزینه وجوه حاصل از محل هدایای مستقل و حق التولیه و حق النظاره و اداره امور اماکن مذهبی
مصوب 1386,11,15

ماده 1 – سازمان اوقاف و امور خیریه که در این تصویبنامه به اختصار «سازمان» نامیده می شود، مجاز است مبلغ شصت و دو میلیارد و نهصد و بیست و دو میلیون و پانصد و دو هزار و هفتصد و پنجاه و شش (756/552/922/62) ریال وجوهی را که از محل هدایای مستقل، حق التولیه و حق النظاره و اداره امور اماکن مذهبی دریافت می کند، در سال1386 به شرح زیر رأساً هزینه نماید:

الف – درآمد

1– مانده وصولی حق التولیه پایان سال 1385، مبلغ هجده میلیون و ششصد و یک هزار و نهصد و بیست و چهار (924/601/18) ریال.

2– مانده وصولی حق النظاره در پایان سال 1385، مبلغ پنج میلیون و یکصد و بیست هزار و چهارصد و بیست و چهار (424/120/5) ریال.

3– مانده وصولی حاصل از بابت اداره امور اماکن مذهبی در پایان سال 1385، مبلغ هفده میلیون و یکصد و پنجاه و یک هزار و چهارصد و هشت (408/151/17) ریال.

4– پیش بینی وصولی حق التولیه در سال 1386، مبلغ بیست و نه میلیارد و دویست و هجده میلیون و ششصد و هفتاد و نه هزار(000/679/218/29) ریال.

5– پیش بینی وصولی حق النظاره در سال 1386، مبلغ هشت میلیارد و یکصد و بیست و یک میلیون (000/000/121/8) ریال.

6– پیش بینی وصولی وجوه حاصل از بابت اداره امور اماکن مذهبی در سال 1386 از نذورات مطلقه، مبلغ بیست و پنج میلیارد و پانصد و چهل و دو میلیون (000/000/542/25) ریال.

جمع: شصت و دو میلیارد و نهصد و بیست و دو میلیون و پانصد و پنجاه و دو هزار و هفتصد و پنجاه و شش (756/552/922/62) ریال.

ب – هزینه

1– تبلیغ و نشر معارف اسلامی، مبلغ ده میلیارد و یکصد و چهل و هشت میلیون و هفتصد و نود و هشت هزار (000/798/148/10) ریال.

2– حفظ عین و منافع و احیای موقوفات و شناسایی، مبلغ سی و سه میلیارد و هشتصد و چهل و هشت میلیون و سی هزار و هفتصد و پنجاه و شش (756/030/848/33) ریال.

3– توسعه و تکمیل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، مبلغ شانزده میلیارد و هشتصد و نود و هشت میلیون و دویست و سی و هفت هزار (000/237/898/16) ریال.

4– حق الزحمه و پاداش هیأت های امنای اماکن اسلامی و موقوفات و حق النظاره نظار موقوفات، مبلغ دو میلیارد و بیست و هفت میلیون و چهارصد و هشتاد و هفت هزار (000/487/027/2) ریال.
جمع: شصت و دو میلیارد و نهصد و بیست و دو میلیون و پانصد و پنجاه و دو هزار و هفتصد و پنجاه و شش (756/552/922/62) ریال.

ماده 2– چنانچه میزان وصولی درآمد بیش از درآمد پیش بینی شده در بند «الف» ماده (1) این تصویبنامه باشد، سازمان می تواند مازاد درآمد را از خزانه دریافت و با صلاحدید نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای ردیف های بند «ب» ماده (1) این تصویبنامه هزینه نماید.

ماده 3 – تبلیغ و نشر معارف اسلامی (موضوع این تصویبنامه) شامل فعالیت هایی است که برای کمک به ترویج و تعظیم شعایر اسلامی و آموزش قرآن مجید انجام می شود، مانند چاپ و اهدای قرآن کریم، انتخاب و اعزام قاریان و داوران به مسابقات، کنگره جهانی حج، تجهیز کتابخانه، اهدای جوایز نقدی و غیرنقدی، اعزام مبلغ مذهبی به کلیه نقاط کشور با اولویت مناطق محروم.

ماده 4– حفظ عین، منافع و احیای موقوفات (موضوع ردیف (2) بند «ب» ماده (1) این تصویبنامه) شامل کمک و پرداخت وجوه لازم برای انجام امور ثبتی، قضایی، عمرانی، تعمیر و احیای رقبات و غیره، با رعایت صرفه و صلاح موقوفات، همچنین تهیه وسایل، امکانات و ساختمان برای استقرار ادارات اوقاف و امور خیریه در استان ها، شهرستان ها و مرکز وقف آنها با تولیت نماینده ولی فقیه و صرف عواید حاصل در جهت مصارف تعیین شده در بند .«ب» ماده (1) و نیز کسری های احتمالی بودجه سال 1386 کل کشور و دیگر امور در ارتباط با موارد فوق که نماینده ولی فقیه در سازمان صلاح بداند، می باشد.

ماده 5– اعتبار ردیف (3) بند «ب» ماده .(1) این تصویبنامه جهت حمایت از احیاء، نوسازی، توسعه و دیگر امور عمرانی بقاع و اماکن مذهبی هزینه می شود.

ماده 6– سازمان می تواند از محل اعتبار ردیف (4) بند «ب» ماده (1) این تصویبنامه امور زیر را انجام دهد:

الف – از محل اعتبار این ردیف حق الزحمه یا پاداش مقرر امین و هر یک از اعضای هیأت امنای اماکن مذهبی اسلامی را با رعایت ماده (8) آیین نامه اجرایی ماده (5) قانون تشکیلات و اختیارات سازمان اوقاف و امور خیریه و سایر مقررات پرداخت کند.

ب – از محل اعتبار این ردیف حق الزحمه هیأت امنا و حق النظاره نظار موقوفات را با توجه به مفاد ماده (5) قانون و ماده (33) آیین نامه اجرایی قانون یاد شده حسب مورد پرداخت کند.

ماده 7– فعالیت های پیش بینی شده در موارد (3)، (4) و (5) این تصویبنامه با توجه به ضرورت و اولویت در حدود اعتبار مصوب انجام خواهد شد. تشخیص ضرورت و اولویت هزینه های موضوع مواد فوق با سرپرست سازمان یا مقام مجاز از طرف وی خواهد بود.

ماده 8– تعهدات دوره مالی سال قبل نسبت به مفاد مواد (3)، (4) و (5) این تصویبنامه با موافقت سرپرست سازمان یا مقام مجاز از طرف وی قابل پرداخت است.

ماده 9– مانده درآمد سازمان در پایان سال به درآمد سال بعد منتقل و منظور خواهد شد.

ماده 10– سال مالی سازمان از اول فروردین ماه تا پایان اسفندماه است.

این تصویبنامه در تاریخ 30/2/1387 به تأیید مقام محترم ریاست جمهوری رسیده است.

پرویز داودی – معاون اول رییس جمهور

منبع سایت صلح

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.