ضیامهر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرند به اتفاق ابدالی معاون دادستان و جاودان رئیس پلیس راهور از پارکینگ های شهرستان مرند بازدید کرد.

در این بازدید که با هدف ساماندهی به وضعیت موتورسیکلت‌ها و خودروهای بلاصاحب انجام گرفت، ضیامهر دادستان مرند راهکارهای مناسب برای رفع مشکلات موجود از جمله ارسال پیامک به مالکان وسایل نقلیه مبنی بر پیگیری پرونده‌های موجود، نصب بنر در سطح شهرستان و هچنین اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی مبنی بر مراجعه کردن مالکان به پارکینگ‌ها و اعلام آخرین وضعیت پرونده، دستورات ویژه به پلیس راهور مبنی بر پیگیری نتیجه پرونده‌های موجود ارائه داد.

دادستان شهرستان مرند گفت: در صورت عدم مراجعه مالکان و عدم اعلام نتیجه پرونده با دستورات دادستانی، خودروها در اختیار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی قرار خواهد گرفت.