حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 21 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷
شناسه : 31800

علیرضا باوی گفت: سال ۷۶ اختلاف ملکی بین دو خانوار در روستای گندلزار از توابع شهرستان هفتکل بوجود می آید که این موضوع منجر به تشکیل پرونده های متعدد حقوقی و کیفری شد و همچنین ۳۷ نفر خواهان و ۲۳ نفر خوانده حقیقی و حقوقی در این پرونده دخالت داشته اند. وی افزود: در این […]

پ
پ

علیرضا باوی گفت: سال ۷۶ اختلاف ملکی بین دو خانوار در روستای گندلزار از توابع شهرستان هفتکل بوجود می آید که این موضوع منجر به تشکیل پرونده های متعدد حقوقی و کیفری شد و همچنین ۳۷ نفر خواهان و ۲۳ نفر خوانده حقیقی و حقوقی در این پرونده دخالت داشته اند.

وی افزود: در این ۲۵ سال بزرگان و مصلحان زیادی جهت رفع خصومت و ایجاد صلح و سازش فی مابین دو خانوار واسطه شدند ولی نتیجه ی حاصل نشد که در سال ۱۳۹۶ این پرونده بنا به دستور رئیس دادگستری هفتکل به منظور جلوگیری از گسترش اختلافات مطروحه و ایجاد صلح و سازش فی مابین طرفین به شورای حل اختلاف این شهرستان ارجاع شد.

باوی خاطر نشان کرد: در این مدت اعضای شورای حل اختلاف هفتکل با تلاش و کوشش شبانه و روزی خود و همچنین استفاده از ظرفیت ستاد صبر و همیاران صلح با دعوت طرفین و برگزاری بیش از ۲۰ جلسه، خوشبختانه زحمات این عزیزان نتیجه داد و این دو خانوار به صلح و سازش رسیدند و با اعلام رضایت از همدیگر، توافق کردند که تمامی پرونده های حقوقی و کیفری پیرامون این موضوع مختومه شوند.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان در ادامه گفت: تاکنون اقدامات بی نظیری در حل و فصل پرونده های مهم در استان صورت پذیرفت و همواره اعضای شورای حل اختلاف ، ستاد صبر و همیاران صلح تا حصول و منتهی کردن پرونده ها به صلح و سازش تلاش ، کوشش و زحمات فراوانی انجام می دهند که جا دارد از تمامی آنان تقدیر و تشکر کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.