حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی با تاکید بر اهمیت صیانت و حفاظت از اراضی زراعی، ملی، حریم راه‌ها، حریم بستر رودخانه‌ها و حریم شهر‌ها گفت: با اهتمام مجموعه قضایی استان اقدامات بسیار خوبی در استان مرکزی رقم خورده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه نباید هیچگونه فرصتی برای تصرف، تعرض و تخریب اراضی ملی و دولتی داده شود اظهار کرد: صیانت از بیت المال در حوزه املاک و زمین اعم ملی، زراعی و دولتی در ایام نوروز با جدیت و قاطعیت تمام پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه با تلاش و پیگیری‌های صورت گرفته در سال گذسته یک میلیون و ۲۹۵ هکتار از اراضی ملی و زراعی استان مرکزی به ارزش  ۵ هزار میلیارد ریال به بیت المال اعاده شد، افزود:در سال گذشته رای ۷۹۹ پرونده صادر شده است که در نتیجه آن یک میلیون و ۲۹۵ هزار هکتار از اراضی رفع تصرف شده به بیت المال اعاده شد.