حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 1 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18453 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۹:۴۹
شناسه : 23069

تامین دلیل زمانی صورت می پذیرد که بیم آن می رود دلایلی که برای اثبات ادعا در دادگاه نیاز است، از بین بروند. در تصادفات رانندگی نیز اگر کسی که قصد مطالبه خسارت دارد، نگران از بین رفتن مدارک باشد، می تواند از شورا درخواست تامین دلیل کند. بدین منظور بعد از وقوع تصادف، خواهان […]

پ
پ

تامین دلیل زمانی صورت می پذیرد که بیم آن می رود دلایلی که برای اثبات ادعا در دادگاه نیاز است، از بین بروند. در تصادفات رانندگی نیز اگر کسی که قصد مطالبه خسارت دارد، نگران از بین رفتن مدارک باشد، می تواند از شورا درخواست تامین دلیل کند.

بدین منظور بعد از وقوع تصادف، خواهان باید به شورای حل اختلاف مراجعه نماید و دادخواست تامین دلیل را تکمیل نماید. کارشناس تصادفات شورا به بررسی دلایل و مدارک می پردازد و آنها را ثبت می کند و با صدور یک قرار کارشناسی وجود دلایل و مدارک را در زمان درخواست تامین دلیل تایید می کند.

از موارد درخواست تامین دلیل در تصادفات رانندگی می توان به تصادفات منجر به صدمه بدنی یا تصادفات منجر به قتل و یا تصادفاتی که در آن هیچیک از طرفین خود را مقصر نمی داند، اشاره کرد. در این موارد نیز چون موضوع از طریق مراجع قضایی باید پیگیری شود، خواهان دعوی می تواند از شورای حل اختلاف درخواست کارشناس تصادفات کند.

برای درخواست تامین دلیل، در قسمت خواهان باید مشخصات متقاضی، در قسمت خوانده مشخصات طرف مقابل و در قسمت شرح درخواست موضوع دعوی و اوضاع و احوال و شرایطی که منجر به درخواست تامین دلیل شده است باید ذکر شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.