حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 14 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18459 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۲۱ تیر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۱
شناسه : 16736

بازرس کل استان کرمان ضمن اعلام خبر بازداشت مجدد شهردار سابق شهر ماهان اظهار داشت: جرائم جدیدی از وی کشف شده که حکایت از سوءاستفاده‌های متعدد مالی در شهرداری مذکور دارد. احمد آبیار بازرس کل استان کرمان امروز (یکشنبه) در رابطه با این موضوع بیان کرد: تبانی در معاملات شهرداری و سوءاستفاده‌های مالی از جمله […]

پ
پ

بازرس کل استان کرمان ضمن اعلام خبر بازداشت مجدد شهردار سابق شهر ماهان اظهار داشت: جرائم جدیدی از وی کشف شده که حکایت از سوءاستفاده‌های متعدد مالی در شهرداری مذکور دارد.

احمد آبیار بازرس کل استان کرمان امروز (یکشنبه) در رابطه با این موضوع بیان کرد: تبانی در معاملات شهرداری و سوءاستفاده‌های مالی از جمله جرایم وی است که این سوءاستفاده‌های مالی باعث زیان جبران ناپذیری به شهرداری شده است.
وی ادامه داد: با اقدام قاطع دستگاه قضایی حقوق چپاول شده شهرداری از متهم و متهمان اخذ و برای توسعه شهر و رفاه حال مردم ماهان هزینه می‌شود.
بازرس کل استان کرمان همچنین از بازداشت یکی از ناظران پروژه‌های عمرانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان خبر داد و افزود: فرد مذکور در تاریخ سیزدهم تیرماه جاری با دستور بازپرس پرونده بازداشت شد. این ناظر بر ساخت برخی از مدارس شهرستان رفسنجان نظارت داشته و در تحقیقات به عمل آمده توسط بازرسان بازرسی کل استان کرمان مشخص شد که در تایید کارکرد پیمانکاران از آنها رشوه دریافت کرده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.