حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 1 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18453 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 22×
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۳
شناسه : 14431

عبدالسحین سجادی، مدیرنمایندگی ستاد دیه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان از بدو تاسیس تاکنون بیش‌ از هزار و ۱۰۰ نفر از سطح زندان‌های سیستان و بلوچستان آزاد شده‌اند، گفت: این افراد بسیار آبرومند هستند و به علت عدم توانمندی در پرداخت مطابات شُکات در زندان بسر می‌بردند […]

پ
پ

عبدالسحین سجادی، مدیرنمایندگی ستاد دیه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان از بدو تاسیس تاکنون بیش‌ از هزار و ۱۰۰ نفر از سطح زندان‌های سیستان و بلوچستان آزاد شده‌اند، گفت: این افراد بسیار آبرومند هستند و به علت عدم توانمندی در پرداخت مطابات شُکات در زندان بسر می‌بردند که جایشان در زندان نبود؛ اما از لحاظ قانون باید پاسخگوی شکات باشند.

وی افزود: برای آزادی این تعداد زندانی بیش‌ از ۲۵ میلیارد تومان از محل کمک‌های خیرین پرداخت شده است.

مدیرنمایندگی ستاد دیه سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۲۵ نفر زندانی غیرعمد در استان سیستان و بلوچستان آزاد شدند که مبلغی بیش‌از سه میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان برای رهایی آنان از زندان به شکات پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: در همین راستا از ابتدای سال‌جاری تاکنون برای آزادی ۱۴ نفر زندانی غیرعمد ۷۵۵ میلیون تومان به حساب شکات واریز شده تا این عزیزان در ماه مبارک رمضان در کنار خانواده‌های خود باشند.

سجادی ادامه داد: در سال گذشته کل مبلغ کمک خیرین در جشن‌های گلریزان ۷۵۰ میلیون تومان و مبلغ پرداختی ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان به شکات سه میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان بوده که مابقی مبلغ از محل مساعدت‌های ستاد دیه کشور به استان سیستان وبلوچستان اختصاص داده شده است.

وی گفت: سیستان و بلوچستان استان کم برخوردار و دارای مشکلات خاص است؛ اما همین کمک‌های مردمی بسیار ارزشمند است و بعنوان الگویی قابل تحسین در کشور مطرح است.

معاون قضایی رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب زاهدان نیز در این مراسم اظهار داشت: اینگونه جلسات برای کمک به آزادی افراد نیازمندی که بخاطر جرایم مالی غیر عمد گرفتار زندان شده اند برگزار می‌شود و همه ما برخود لازم می‌دانیم به هر نحوی که در توانمان است در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.