حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا در بازدید از مرغداری‌های شهرستان زاهدان، ضمن قدردانی از سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه درماه‌های اخیر شاهد کاهش چشمگیر فرآورده‌های گوشتی بویژه مرغ در این شهرستان بودیم که اگر مشکلات مرغداران در زاهدان برطرف و چند مرغداری نیز با رفع مشکلات به چرخه تولید بازگردند نیاز به وارد کردن این فرآورده گوشتی در استان نخواهیم بود

وی افزود: امروز شاهد اقدامات خوب برخی تولید کنندگان در چرخه تولید گوشت مرغ در برخی مرغداری‌های شهرستان زاهدان بودیم که با رفع موانع تولید می‌تواند نیاز مردم برای تامین گوشت مرغ در استان را فراهم نماید.

وی در پایان ضمن حمایت دستگاه قضائی از تولیدکنندگان و کمک به رفع موانع تولید بیان داشت:همه مسئولان و مدیران باید به تولیدکنندگان در رفع مشکلات چرخه تولید در راستای وظایف خود عمل نمایند تا شاهد شکوفایی اقتصادی و نهایتا تامین نیاز‌های مردم و رضایتمندی آن‌ها باشیم.