حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17823 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۸:۴۲
شناسه : 41056

وزرای عضو کمیسیون اموراجتماعی و دولت الکترونیک هیئت دولت در جلسه مورخ 23 /10 /1386 بنا به پیشنهاد مشترک معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و به استناد ماده (25) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت – مصوب 1384 – […]

پ
پ

وزرای عضو کمیسیون اموراجتماعی و دولت الکترونیک هیئت دولت در جلسه مورخ 23 /10 /1386 بنا به پیشنهاد مشترک معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و به استناد ماده (25) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت – مصوب 1384 – و با رعایت تصویب نامه شماره 164082 /ت373 هـ مورخ 10 /10 /1386 آیین نامه اجرایی ماده یاد شده را به شرح زیر تصویب نمود:

آیین نامه اجرایی ماده (25) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
مصوب 1386,10,23

ماده 1ـ در این آیین نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:

الف ـ سازمان: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

ب ـ دستگاه اجرایی: کلیه دستگاههای مشمول ماده (160) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران – مصوب 1383 –

ج ـ بن سفر: بخشی از هزینه سفر کارکنان دولت که به صورت غیرنقدی و با روشهای مقتضی از قبیل سفرکارت ملی با هماهنگی سازمان به کارکنان دولت پرداخت می شود.

د ـ کارکنان دولت: شاغلین رسمی، پیمانی، قراردادی و عناوین مشابه در دستگاههای اجرایی و بازنشستگان و موظفین و خانواده درجه یک آنان .

هـ – سفرهای ارزان قیمت: سفرهای داخلی که منجر به اقامت یا استفاده کارکنان دولت حداکثر به مدت پنج روز و سالانه یکبار از تسهیلات مراکز اقامتی طرف قرارداد مجریان بن سفر می شود.

و – کمکهای رفاهی: اعتباراتی که توسط دستگاههای اجرایی تحت عنوان کمکهای رفاهی یا عناوین مشابه برای ارایه خدمات رفاهی و نظایر آن پیش بینی می شود.

ماده 2ـ دستگاههای اجرایی مکلفند در بودجه سالانه خود اعتبار مربوط به اجرای این آیین نامه را پیش بینی نمایند. میزان قابل پرداخت برای هر یک از مشمولان این آیین نامه در صورت دریافت تخفیف مربوط و انجام سفر در ضوابط اجرایی بودجه همان سال تعیین خواهد شد. روش پرداخت اعتبار مذکور در قالب بن سفر خواهد بود.

ماده 3 ـ سازمان موظف است بهمن ماه هر سال، فهرست و برنامه سال آینده دفاتر و تأسیسات گردشگری دارای مجوز از سازمان را که آمادگی ارایه خدمات به کارکنان دولت با تخفیف سی و پنج درصد (35٪) دارند، تهیه و به دستگاههای اجرایی اعلام نماید.

ماده 4 – دستگاههای اجرایی مجازند با استفاده از انعقاد قراردادهای تجمیعی با دفاتر و تأسیسات گردشگری با دریافت تخفیف سی و پنج درصد (35٪) و استفاده از اعتبار پیش بینی شده در بودجه سالانه با هماهنگی سازمان نسبت به ارایه تسهیلات در قالب بن سفر جهت انجام سفر کارکنان خود اقدام نمایند.

ماده 5 ـ دفاتر و تأسیسات گردشگری مکلفند ضوابط و مقررات سازمان را در خصوص ارایه خدمات با کیفیت استاندارد رعایت نمایند.در صورت عدم رعایت ضوابط مذکور مطابق آیین نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرتی، سیاحتی، جهانگردی و زیارتی، موضوع تصویب نامه شماره 14404 /ت 23303هـ مورخ 5 /4 /1380 عمل خواهد شد.

ماده 6 ـ سازمان می تواند نسبت به تشویق کارکنان دولت برای انجام سفرهای گروهی و همچنین تبلیغ نقش بن سفر در رونق صنعت گردشگری اقدام کند.

ماده 7 – مسئول نظارت بر حُسن اجرای این آیین نامه سازمان می باشد و گزارش عملکرد هر شش ماه یک بار توسط سازمان به هیئت وزیران ارایه می شود.

این تصویب نامه در تاریخ 24 /11 /1386 به تأیید مقام محترم ریاست جمهوری رسیده است.

معاون اول رئیس جمهور – پرویز داودی

منبع سایت صلح

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.