حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17823 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵
شناسه : 33622

احسان صالحی کارشناس رسانه گفت: حوادث اخیر چند بعدی و دارای زمینه‌های متنوع سیاسی و اجتماعی است. آنچه در ۲۰ روز گذشته در خیابان گذشت غالباً همراه با ناامنی و خرابکاری بود، اما خارج از این رفتارهای ساختارشکنانه، بخش‌هایی از جامعه دارای سؤال و اعتراض هستند. در این شرایط هنر حکمرانی، تفکیک اغتشاش از اعتراض است. […]

پ
پ

احسان صالحی کارشناس رسانه گفت: حوادث اخیر چند بعدی و دارای زمینه‌های متنوع سیاسی و اجتماعی است. آنچه در ۲۰ روز گذشته در خیابان گذشت غالباً همراه با ناامنی و خرابکاری بود، اما خارج از این رفتارهای ساختارشکنانه، بخش‌هایی از جامعه دارای سؤال و اعتراض هستند. در این شرایط هنر حکمرانی، تفکیک اغتشاش از اعتراض است. در قبال اغتشاش و ناامنی بخصوص با عوامل سازمان‌دهنده برخورد سخت و عبرت‌آموز لازم است اما در مواجهه با اعتراض، خوب شنیدن، همدلی، تبیین و اصلاح نیاز است.

وی افزود: این تفکیک و مواجهه هنرمندانه با موضوع، در بیانات هفته گذشته رهبر معظم انقلاب در اوج بود. ایشان با تبیین مسئله از زاویه اهداف و تحرکات دشمن و همچنین آغوش باز کردن پدرانه برای قومیت ها، زنان کم‌حجاب، جامعه هنری ورزشی و حتی جوانان خرابکار اما هیجان‌زده، به اتاق فرمان آشوب که به دنبال تشدید قطبیت در جامعه ایرانی و افزودن به پیاده‌نظام آشوب است، ضربه سختی زدند.

این کارشناس رسانه بیان کرد: سخنان رئیس‌جمهور در مصاحبه تلویزیونی و سخنان رئیس قوه قضاییه در جلسه روز دوشنبه مسئولان قضایی نیز که تأکید بر تفکیک اعتراض از اغتشاش و شنیدن سخن معترضان بود، با همین مبنا یعنی آرام کردن افرادی است که به بعضی روندها معترض هستند اما در عین حال قصد ندارند به ناامنی و پروژه آشوب پهلو دهند. این رویکرد منطقی و آرام‌ساز، موجب تحدید و کاهش دامنه بحران می‌شود.

صالحی تصریح کرد: ممکن است برخی افراد توقع داشته باشند مسئولان در میانه بحران صرفاً با ادبیات درشت و تهدیدآمیز سخن بگویند اما رفتار و سخنان مسئولان نباید تابع هیجانات باشد. بکارگیری لحن و ادبیات مقتدرانه در قبال عناصر آشوب و مخلّ امنیت لازم است اما محدود شدن تخاطب اجتماعی مسئولان با این گروه اندک و خرابکار، میدان را برای تبلیغات مسموم دشمن مبنی بر اینکه مسئولان همه افراد را با چشم آشوبگر می‌بینند، باز می‌کند. خوشبختانه این ظرافت در سخنان رؤسای قوا کاملاً رعایت شده و جریان تبلیغاتی معاند نیز از اینکه نتوانسته دستاویزی برای تحریک و جلوگیری از ریزش و افت آشوب‌ها از این سخنان پیدا کند، عصبانی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.