حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17826 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 19×
۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
شناسه : 20974

صبح امروز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور به همراه حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور از مجتمع‌های ۱۲ و ۱۳ شورای حل اختلاف تهران بازدید کردند. این بازدید با هدف تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها و همچنین دیدار با مراجعه‌کنندگان صورت گرفت. حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در جریان […]

پ
پ

صبح امروز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور به همراه حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور از مجتمع‌های ۱۲ و ۱۳ شورای حل اختلاف تهران بازدید کردند.

این بازدید با هدف تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها و همچنین دیدار با مراجعه‌کنندگان صورت گرفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در جریان این بازدید با بیان اینکه شورا‌های حل اختلاف دارای سه مزیت مهم هستند، گفت: مزیت اول این شورا‌ها این است که تابع تشریفات و قانون آیین دادرسی نیستند، اما دادگاه‌ها درگیر این آیین‌دادرسی هستند. شورا‌ها بدون اینکه تشریفات داشته باشند که موجب اطاله دادرسی شود با سرعت و دقت در جهت اقناع مردم گام برمی‌دارند.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: امتیاز دومی که شورا‌های حل اختلاف دارند این است که آن‌ها یک نهاد قضایی و مردمی هستند؛ قضایی از این جهت که آن‌ها اقدام به حل و فصل می‌کنند و مردمی از این بابت که از جنس خود مردم هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضوی مقدم اضافه کرد: مزیت سوم این شورا‌ها این است که صلح را برای مردم به ارمغان می‌آورند، صلح مورد رضایت خداست و وقتی طرفین صلح می‌کنند اتفاقات مثبتی را شاهد هستیم و شورا‌های حل اختلاف کار را بر مصالح و سازش قرار دهند.

در ادامه این بازدید حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور با بیان اینکه باید از تجارب ارزشمند و نکات دقیق دیوان عالی کشور بهره برد، گفت: همانطور که رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد شورا‌های حل اختلاف مبنای قضایی مردمی دارند و این موضوع در رفع مشکلات پرونده‌ها و اقناع مراجعه‌کنندگان نقش بسزایی دارد.

در ادامه این بازدید بازگیر سرپرست مجتمع شورا‌های حل اختلاف ۱۲ و ۱۳ تهران، گفت: در حال حاضر ۵۳ درصد پرونده‌های این مجتمع به سازش ختم می‌شود و اتقان آرای این مجتمع بیش از میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: از اول آبان ۹۸ موجودی پرونده‌های مانده اجرای احکام این مجتمع ۱۳ هزار و ۸۰۰ پرونده بوده است که باتوجه به ورودی ۳۰ تا ۴۰ هزار پرونده، امروز تنها ۲ هزار و ۵۰۰ فقره از اجرای احکام مانده است؛ در این مدت شاهد اقدامات مثبتی از سوی اعضا و کارکنان این مجتمع بوده‌ایم و آمار این مجتمع همیشه مثبت بوده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.